CONSCIOUS STRUGGLE AGAINST NATURAL DISASTERS "DOGAL AFETLERLE BİLİNCLİ MÜCADELE" E-Twinning projemiz başlıyor

Ankara Eryaman Türkkonut Emel Önal İlkokulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı için okulumuz öğretmenlerinden 2/F sınıfı öğretmeni Aytül ALTUNÖZ ün kuruculuğunu üstlendigi   Müdür Yardimcımız Mehmet Ali DOĞAN ,Destek Eğitim Öğretmenimiz Gizem ONAT YILMAZ,  1 F Sınıfı Öğretmenimiz Basak BABAOĞLU YILMAZ önderliğinde '  CONSCİOUS STRUGGLE AGAİNST NATURAL DİSASTERS (Doğal Afetlerle Bilinçli Mücadele) 'adlı e-Twinning projesi başlatılmıştır.

Kurucusu olduğumuz bu projede Türkiye(7), Romanya(4),

ve Azerbaycan(1)  olmak üzere toplam 12 okul,

15 öğretmen ve toplamda 150 sayısını geçen öğrenci projede aktif rol oynayacaktir.Bu projeye okulumuzdan 60 a yakın ögrencimiz

katılmakta.

Projemizin amacina ulaşması, Doğal Afetler konulu farkındalığın oluşturulması esastır.

Ögretmen  arkadaşlarımıza

Keyifli bir proje süreci temenni eder başarılarının devamını dileriz.

As Ankara Eryaman Türkkonut Emel Önal Primary School, for the 2023-2024 academic year, 'CONSCİOUS STRUGGLE', founded by our school's teachers, 2/F class teacher Aytül ALTUNÖZ, under the leadership of our Deputy Principal Mehmet Ali DOĞAN, our Support Education Teacher Gizem ONAT YILMAZ, and our 1 F Class Teacher Başak BABAOĞLU YILMAZ The e-Twinning project named 'AGAINST NATURAL DISASTERS' (Conscious Fight Against Natural Disasters) has been launched.

In this project of which we are the founder, Türkiye (7), Romania (4),

and Azerbaijan (1), a total of 12 schools,

15 teachers and a total of more than 150 students will play an active role in the project. Nearly 60 students from our school participated in this project.

participating.

It is essential for our project to achieve its goal and to raise awareness about Natural Disasters.

To our teacher friends

We wish you a pleasant project process and wish you continued success.

PROJE TANITIMI İÇİN TIKLAYINIZ

17-02-202417-02-2024