"OUR GAMES BEFORE TECHNOLOGY" e-TWİNNİNG PROJESİ

Türkkonut Emel Önal İlkokulu  4-E Sınıf Öğretmeni Yaprak PAMUK tarafından yürütülen "Our Games Before Technology"  adlı eTwinning Projesi başlamıştır.

We want to introduce our students between the ages of 6 and 11 to the traditional children's games that their grandparents played and have Decayed into oblivion. We aim to ensure that the students in this project experience a sense of national unity and togetherness by playing games. We want to unite students from abroad and from our country with different cultural and linguistic structures by playing games. By combining games with web 2.0 tools, we want to create a community that is interested in learning new games and past games.

6-11 yaş arası öğrencilerimizi, büyükanne ve büyükbabalarının oynadığı ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarıyla tanıştırmak istiyoruz. Bu projedeki öğrencilerin oyun oynayarak milli birlik ve beraberlik duygusunu yaşamalarını sağlamayı hedefliyoruz. Yurt dışından ve ülkemizden gelen farklı kültür ve dil yapısına sahip öğrencileri oyun oynayarak buluşturmak istiyoruz. Oyunları web 2.0 araçlarıyla birleştirerek yeni oyunları ve geçmiş oyunları öğrenmeye ilgi duyan çocuklarımızla buluşturacağız.

Okul Tanıtım Videosu

Proje Tanıtım Videosu