SAVE THE PLANET "Gezegeni Kurtarmak" e-TWINNING PROJESİ

Bu proje gezegenimizin bize öğrenmemiz, keşfetmemiz, yaşamamız için sunduğu tüm fırsatlarla ilgili!

Dünyanın geleceği olan çocuklarımız için gezegenimizde çevre sorunları baş göstermeye başladı. Doğal dengenin korunması ancak çevre kirliliğinin önlenmesiyle sağlanabilir. Bu nedenle bilinçli nesillerin yetiştirilmesi önemlidir. Projede gelecek nesillere bırakabileceğimiz yaşanabilir bir dünya için çocuklara çevre bilincini aşılamayı amaçlıyoruz. Çocuklar dünyamız, doğamız, güzelliği ve geri dönüşümün önemi hakkında daha fazla bilgi edinmeli. Bu projeyle öğrencilerimize gezegenimizi, doğal varlıklarımızı ve çevre sağlığını erken yaşta korumayı öğretecek, onları bilinçlendirerek bilinçli olmaya teşvik edeceğiz! Öğrencilerin aktif olarak katılacağı projede çeşitli etkinlikler web2 araçları kullanılarak gerçekleştirilecek.

This project is about all the opportunities our planet offers us to learn, explore, live!

Environmental problems have begun to arise on our planet for our children, who are the future of the world. Preserving the natural balance can only be achieved by preventing environmental pollution. Therefore, it is important to raise conscious generations. In the project, we aim to instill environmental awareness in children for a livable world that we can leave to future generations. Children should learn more about our world, nature, its beauty and the importance of recycling. With this project, we will teach our students to protect our planet, natural assets and environmental health at an early age, and encourage them to be conscious by raising awareness! In the project, in which students will actively participate, various activities will be carried out using web2 tools.

PROJE TANITIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

13-02-202413-02-202413-02-2024

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 05:10 - Görüntülenme: 43