Ara

Okulumuzda 20-21 Aralık 2023 tarihlerinde 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik Etimesgut İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen diş hekimleri tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı'mızın yürütmekte olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması düzenlenecektir.

Ara

Mill Eğitim Bakanlığımızca hediye edilen önlükler Okul Müdürümüz Aykut GÜLTEKİN  tarınfından öğretmenlerimize teslim edildi.

Ara

Meslek seçimi bireyin hayatını şekillendiren en önemli dönüm noktalarından biridir. ""Kendini tanıma, meslekleri tanıma ve önüne çıkan kariyer fırsatlarını değerlendirebilme becerisi doğduğu andan itibaren başlayan bir süreçtir."" düşüncesiyle bu yıl Ankara ili hedefimiz olan _Mesleki Hedef Belirleme_ başlığı altında 4.sınıf öğrencilerimize "Meslek Tanıtım Günleri" planladık.

İlk olarak DOKTORLUK ve HEMŞİRELİK mesleğini tanıttığımız söyleşimizi gerçekleştirdik.

Belirli aralıklarla tanıtım günlerimiz farklı meslek gruplarıyla devam edecektir.

#kariyerdanışmanlığı

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Proje dilimizin söz varlığını yaşatmayı ve yeni nesillere aktarmayı hedeflemekte. Popüler kültürde yer bulmayan çoğu eseri, öğrencilerimize okutarak sözlük kullanımını aşılama çabası içerisindedir. Farklı etkinliklerle öğrencilerin sözcük dağarcığının zenginleştirilmesi ve kültürümüze ait  birikimin aktarılması esas ulaşılmak istenen noktadır.

Bu amaçla okulumuzda yapılacak olan etkinlikler okul öncesi ve ilkokullar için “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında belirtilen eylem planına göre belirlenecektir.

Ara

Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okulum Temiz Belgesi Sertifika Töreni yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK’ın katılımıyla gerçekleşen törende; ödülümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI, Okul Müdürümüz Sn. Aykut GÜLTEKİN’e takdim etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Tüm idareci, öğretmen, yardımcı personel ve öğrencilerimize emekleri ve gayretleri için teşekkür ederiz.

Kas

Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz. Emel Önal Ailesi olarak değerli öğretmenlerimizle eğlenceli ve mutlu bir 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması gerçekleştirdik. Biz kocaman bir aileyiz.

Kas

Okul Müdürümüz Sn. Aykut Gültekin, okul idaremiz ve değerli öğretmenlerimiz; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel Avcı'yı makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Kas

"Hayatı sever misiniz?" diye soruyor Franklin. "O zaman zamanınızı israf etmeyin. Çünkü zaman hayatın ana maddesidir " söylemi ışığında;

23 Kasım 2023 Perşembe günü "Zaman Yönetimi" konulu Veli Semineri, Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma  Birimi tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kıymetli zamanını ayırıp katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında Ulu Önder'imizi okulumuz töreninde bir kez daha andık. Saygı, minnet ve özlemle!...

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Gürsel AVCI okulumuzu ziyaret etti. Okul birimleri hakkında bilgi alan Müdürümüz Ahmet Gürsel Avcı, öğretmenlerle toplantı yaptı. Genel olarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğretmenlerimizin istek ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan müdürümüz gerekli desteğin verileceğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze okul idareci ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yilinin  gururununu yaşadığımız bu günlerde Türkkonut Emel Önal ailesi olarak heyacanımızı bir videoyla paylaşıyoruz.

Ekm

Bu yıl Cumhuriyetimizin ilanının 100.yilini  gurur ve heyecanla  yaşıyoruz. Türkkonut Emel Önal ailesi olarak sınıflarımızı,  panolarımizi, koridorlarimizi ; ogretmenlerimiz,  ogrencilerimiz ve velilerimiz ile çoskuyla ve özveriyle hazırladık.

Ne mutlu Cumhuriyet ♥️

Ne mutlu  Türküm Diyene. ♥️

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 26.10.2023 tarihinde saat 15:00’te yapıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Sn. Aykut Gültekin’in konuşmalarının ardından Okul Aile Birliği sorumlu idarecisi Sn. Özlem Çıtlık’ın önderliğinde ‘Açık Oyla Divan Seçimi ve Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi’ yapıldı. Okul Aile Birliği yönetim kuruluna verdiği emeklerden dolayı Sn.Ebru Türk’e sonsuz şükranlarımızı sunar hayatında başarılar dileriz. Yeni yönetim ve denetim kuruluna da çalışmalarında kolaylıklar dileriz.